onsdag, juni 10, 2009

På företagsbesök med Kommunstyrelsen.

Igår var det KS sammanträde kombinerat med rundtur runt om i kommunen vi besökte mattgrossisten Strehög där vi blev informerade av VD Jonas Claesseon, mycket intressant att Sveriges största mattgrossist ligger i Emmaboda tro jag inte många Emmabodabor vet om.

Sen var vi på EBV-plåt Granne till Samhalls gamla och sålda lokaler numerar huserar byggföretaget Knpp där.

På EBV har man haft en tuff vinter men anar ett ljus nu vilket låter mycket bra. Sen var vi på Johansforshyttan ett nytt företag ELM och ALM som startat upp vi hoppas det ska gå bra för dem och deras lansering i Holland med ELM-skålen där man ju har en ambassadör i fotbollsproffset Viktor ELM.

Sen åt vi lunch och hade ett grupparbete i Smålandshyttan i Eriksmåla där ägaren också presenterade sin verksamhet och också upplyste om att det är till salu.

Sen åkte vi till Boda där det på schemat var Fri tid men tror samtliga tog chansen att gå igenom Boda glasbruks lokaler. Det är väldigt stora lokaler och helt öde. Det var kusligt och sorgligt när man inser vilken aktivitet och liv det varit här i över 100 år nu precis öde jag rös av den tanken. Sen avslutades allt med en näringlivsträff i Centrum sydost regi på Boda Wärdshus.

östran

Inga kommentarer: