tisdag, februari 16, 2010

Moderaterna skraja när verkligheten kommer för nära!

Mötet igår var välbesökt. Men uppenbarligen var det känsligt för Moderaterna Riksdagsledamot Eva Bengtsson-Skogsberg (m) skickade ett par timmar innan mötet öppnade ett pressmeddelande som vi fick ta del av. Där hon främst skriver att det var minsann inte mycket bättre på sossarnas tid, som om det skulle rättfärdiga den orättvisa kalla politiken man nu för.

Jag kan inte uppfatta detta pressmeddelande annorlunda än att hon är skraj. Våra riksdagledamöter åker gärna ut och prata med dem som drabbas av den nya sjukförsäkringen detta gillar inte moderaterna hon hade själv haft möjlighet att komma på mötet då det var öppet. Många vittnar om hur svårt det är att som drabbad få möjlighet att träffa representanter som stödjer denna allianspolitik i denna fråga. Självklart är det medvetet man klarar inte den debatten med verklighetens folk. Vi såg lite av en film tyvärr krånglade dvd:n men uppfattade ändå Husmark-Perssons uttalande citat Det vet vi väl alla att efter semestern önskar man det skulle vara skönt med en vecka till.


Den ultimata kompetensutvecklingen för Regeringen Reinfeldt. Vore att dom blir sjuka. Då kanske vi slipper höra Husmark-Persson i framtiden jämställa sjukskrivningar med semester!

Östran läs även Kaj Ravings blogg om detta

Inga kommentarer: