onsdag, augusti 31, 2011

Veckan började med sjukhusbesök.

I Måndags var jag på röntgen efter remiss från vårdcentralen skulle man röntga mina lungor, var riktigt nervös inför detta hade ångest när jag skulle åka dit vart nära att inte åka men gjorde det och nu är det bara att vänta på besked från vårdcentralen. Vet att jag ska bli kallad till en lungsköterska snart. Idag mår jag dåligt har problem med andningen och jobbiga hostattacker hostar alltså inte hela tiden men när attackerna sätter in kan dem vara i flera minuter. I natt sov jag knappt ingenting. även värken gör sig extra påmind idag. Sitter nu vet att jag har praktik ännu på Himmel och Pannkaka men känner att Samhall min arbetsgivares nart inte komma låta mig fortsätta det framgick tydligt i vårt möte igår. Trots att man vet att jag inte klarar av det jobb som man erbjuder i Nybro därav att praktiken kom till, men Samhall ser allt krasst ekonomiskt inte utifrån ett samhällsperspektiv vilket jag tycker ett samhällsföretag som Samhall borde göra utan rent företagsekonomiskt.

Jag vet och även samhall att återgång till basen i Nybro leder till sjukskrivning men det bry man sig inte om tyvärr.

Men vi får hoppas att jag får vara kvar på pannkakan så länge det bara går. Sitter nu och ser över nya öppettider som kommer gälla från söndag på Himmel och Pannkaka nyheten är att det kommer vara söndagsöppet vi funderat på det tidigare nu tänker vi testa det. Musikeventen vi har haft på fredagar har blivit en succe det är kul, så detta jobbar vi vidare med. önskar ni som eventuellt läser min blogg har ingen statistik hur många det kan vara men ni som gör det tack ska ni ha önsker er en fortsatt fin vecka nu går vi mot hösten.

4 kommentarer:

viras funderingar sa...

Hoppas du får bra besked av läkaren.
Hoppas även att du får behålla ditt jobb, håller med dig om Samhall som spårat.
Agneta Lindvall

Synnøve. sa...

Oj, håller tummarna för att du får ett bra besked. Inget vidare att hosta så där.
Jag fick en fruktansvärd hosta av mina blodtryckstabletter. Men den är borta som tur är. Var oxå på lungröntgen.
Himmel och Pannkaka lät som ett trevligt ställe... Är det ett fik?

Då styvsonen jobbar åt samhall så vet jag hur de tänker... Men de är ju till för att folk med problem, sjukdom, diagnoser osv, ska ha en möjlighet att jobba! Så de borde tänka lite längre än plånboken tycker jag!
Önsker dig lycka till nu i alla fall.
Klem Synnöve.

Mikael.R.Nilsson sa...

Hej ja man kan tycka det men tyvärr Samhall tänker inte på detta man gjorde det mer förr möjligtvis men tyvärr är det mycke som spårat ut inom samhall har varit med ett tag varit anställd på samhall sen februari 1995. Det är synd för tanken med samhalls tillkomst är fortfarande väldigt bra både samhällsekonomiskt och för människor, jag hoppas att politiker i riksdagen snart tar en alvarlig funderare på detta med samhall.

Mikael.R.Nilsson sa...

ja sök på himmel och pannkaka på facebook där går läsa lite ja det är ett fik dock är det först och främst ett ställe som erbjuder en trevlig möteplats för alla människor. vi har utställningar musik arrangemang mm.