onsdag, december 12, 2007

Civilkurage man önska det fanns från fler håll!

Inger Efraimsson skriver i ett brev till socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson (m) att hon inte vill förnya sitt mandat som löper ut om två veckor, rapporterar Ekot i dag.
Efraimsson känner sig inte längre lojal mot sin arbetsgivare, alltså regeringen, och tycker inte att hon kan ställa upp på regeringens politik.

Mycket bra agerat ett hopp om att det finns samvete. Nu önskar man bara att ett visst statligt företag att nån ledande där kunde visa detsamma det börjar på SAM och slutar på HALL!

2 kommentarer:

Bazooka sa...

Nu är det nog så att Inger Efraimsson tidigare varit fackpamp i SKTF och ingen ska inbilla mig att hon helt av sig själv har kommit på detta utspel. Utspelet är väl synkronisera med andra utspel på vänsterkanten. Det ska bli intressant att se om Inger Efraimsson är så pass upprörd att hon avstår från sina fallskärmar.

Vänstekanten består ju av sk arbetarpartier men det var länge sedan man hörde något om vänsterns synpunkter på att fler och fler människor kommer ut i arbete. Men det är klart att har man fackpampar, som håvar in dryga miljonen i årsinkomst och hantverkare, som tjänar strax under 40 000 kronor (svarjobben exkluderat) i månaden och en fackföreningsrörelsen som har 30-40 miljarder på börsen med utdelning på 1-2 miljarder kronor om året kan det ju vara svårt att identifiera sig med de som med olika stöd behöver komma in på arbetsmarknaden.

Anonym sa...

Du borde läsa denna bloggen nåt identifierings problem med dem som har det jävligast att komma in och hålla sig kvar på arbetsmarkanden kan du aldrig beskylla mig för. Funktionshindrade har inte en chans där minskar inte arbetslösheten alls Men det är ju en grupp som varken du eller nuvarande regering bryr sig om det är regel fattiga människor

Micke