fredag, december 07, 2007

Att moderater vill privatisera kommunal verksamhet ingen nyhet likaså ingen nyhet att vi inte vill det i Vänstern

Eva skriver idag i östran ett svar på vår insändare Privatisering Nej tack. har skrivit om det här på bloggen. Hon drar in Lars Ohly för att kunna bemöta oss Vi kan däremot bemöta hennes svar utan att dra in Reinfeldt svaret kommer här nedan.


Svar till Eva Bengtsson Skogsberg! (Vital debatt inget för (V)Vi Hymlar Inte!

Demokrati Eva betyder folkstyre det kan vi väl vara överens om? Motionen behandlades i kommunstyrelsen och i fullmäktige med mycket vital debatt jag var där även du var där du måste väl ha uppfattat debatten? Det vi sa att inte gruppen skulle lägga ner energi och skattepengar på var sådant som vem som helst förstod inte skulle bli verklighet. I valet fick vi en majoritet som väljarna röstade fram och som alltid varit tydliga i dessa frågor! Jag tycker också debatten ska föras i fullmäktige vilket det också gjorde din frustration bygger ju på att majoriteten inte mörkade utan direkt visar vad man står i frågan det tycker jag är tydligt och bra för demokratin att man gör så. Det kan man inte säga att alliansen däremot alltid gör Tänker på vallöften som bryts i parti och minut från regeringens olika partier!
Vänsterpartiet kommer alltid att ta debatten samtidigt som vi aldrig kommer hymla med att redovisa vår uppfattning i frågan för det är att visa respekt mot väljarna det är inte alls så oviktigt i en demokrati ! Och att vår uppfattning om privatiseringar inte faller Eva på läppen det tar vi som ett bra betyg!


Mikael Nilsson
Ordförande
Vänsterpartiet Emmaboda

1 kommentar:

Kaj Raving sa...

Hon ger sig inte i första taget den käre Eva...

Bra skrivet, och tack för igår.