fredag, mars 23, 2007

Årsmötet

I går höll vi vårt Årsmöte i Lindås Folketshus. På ett förtjänstfullt sätt ledde vår kamrat Tomas Jonsson Från Blomstermåla vårt möte. Lindås Folkets hus är trevligt, efter renoveringen har det levt upp inrymmer bland annat fritidsgården det är roligt att se att Lindås Folkets Hus Förening verkligen vågar satsa det är viktigt för en liten ort som Lindås och som vanligt vet ju vi i vänsterpartiet att det alltid är ett mycket ideellt arbete bakom en sådan succe.

En samanfattnig av mötet!
Sedvanliga årsmötesförhandlingar till Mötesordförande valdes Tomas Jonsson Från Mönsterås Partiförening. Styrelsen efter årsmötet och för ett år framåt ser ut så här.

Till ordförande omvaldes Mikael Nilsson till Kassör omvaldes Nicke Grozdanovski. Och till styrelsen omvaldes också Gun Mälberg. Hugo Grönlund och Lise Kroer har ett år kvar av sin mandattid och kvarstår. Till styrelseersättare omvaldes Kent Mälberg till ny ersättare valdes Daniel Nicklasson. Verksamhetsberättelsen gicks igenom och godkändes. Motioner behandlades också på mötet. Det antogs också ett uttalande som kommer skickas ut inom kort till pressen.
Föreningen valde ny Revisor Det är Tomas Jonsson Blomstermåla.

Inga kommentarer: