söndag, oktober 20, 2013

Med dårars envishet!

Jag såg på moderatstämman så länge jag orkade. Det som slog mig var hur många som återupprepade att man är ett arbetarparti ja Sveriges enda fanns det någon som sa dessutom. Har man blivit så indoktrinerad så att dem verkligen tro på vad dem säger? Eller är det mer som med dårars envishet man upprepar saker tillräckligt länge så upplevs det som sant?

Ett arbetarparti kan aldrig vara trovärdigt när arbetslösheten biter sig fast och man låser in folk i bästa fall utförande terapiarbete i Fas 3 ibland är det film och popcorn som gäller. Det heller ingen åtgärd som på något som helst vis är gratis dessa företag tar bra betalt för att ta emot dessa arma människor.

Ett arbetarparti som kategoriskt alltid varit emot sånt som gagnat arbetarnas trygghet och frihet ett sånt parti kvalar heller inte in i att få kallas ett arbetarparti.

Nu har givetvis moderaterna rätten att kalla sig var dem vill och arbetarparti låter väl bättre än att kalla sig riskkapitalbolagens parti även om det vore mer rättvisande så! Fast vad vet Moderaterna om rättvisa?

1 kommentar:

Lasse Strömberg sa...

Det gläder mig att du genomskådat moderaternas löjliga retorik. Moderaterna är inget arbetarparti och vill inte heller vara det. Däremot vill de gärna att icke-tänkande ska gå på deras lögnaktiga retorik.