fredag, oktober 16, 2009

Stort slagsmål i Alvesta - en svårt skadad

Man undrar ibland vad ungdomen ska ta vägen har ni hört den frasen förut?. Man klagar ofta på dem, men är det konstigt att ungdomar ställer till det ibland för sig när förebilderna som är föräldrarna inte drar sig att ta till våld. Motivet sägs vara i detta fall en cykel som någon pojk lånat eller stulit. Vad gör de vuxna då fram med påkar och knivar en man ligger nu allvarligt skadad. Vad för slutsatser ska våra ungdomar dra av detta?



http://www.smp.se/nyheter/alvesta/stort-slagsmal-i-alvesta---en-svart-skadad(1576302).gm

5 kommentarer:

Anonym sa...

Knivar och påkar? Svenssons i Alvesta måtte ha blivit galna.

Anonym sa...

Visst är det underbart med multikultur???

Janne

Mikael.R.Nilsson sa...

det här handlar om hur vuxna beter sig oavsett vilken kultur man har.

Anonym sa...

Nej det handlar om hur vissa kulturers män beter sig. ÄÖrligt, det här har aldrig hänt på någon annan gata än de där det bor invandrare. Och ja, jag bor i Alvesta och nej, på min gata händer detta aldrig. Här är inget bråk alls men på ett par andra gator är det ofta bråk. Att det sen kan bero på frustration, utanförskap etc säger jag inget om. Men det är mest och oftast på de invandrartäta områdena....

Mikael.R.Nilsson sa...

Jag säger inte att detta händer överallt och vilka kulturer det är jag skrev detta utifrån en artikel. Min poäng är alltså hur vuxna oavsett vilken kultur sänder för signaler till ungdomar när det bli så här. Förstår du vad jag menar? Det är lika illa vilken kultur människorna än har att bete sig på detta sätt. Det är alltså beteendet jag menar skickar fel signaler.