lördag, augusti 03, 2013

Apropå debatt om festivalen och ljudnivå med mera!

Efter vad jag tagit del av de som skrivs på tidningars kommentatorsfält främst Östran vill jag framföra lite tankar i vänlig ton!

Dialog så långt det går! Alla nöjda dock en utopi!


Tycker det roligt med festivalen, men jag har även viss förståelse för dem som bli störda och ska jobba, men det borde gå att lösa genom dialog med allmänhet kommun arrangörer. Oftast är det lättare att tycka och klaga antingen på ljudet eller klaga på dem som klagar på ljudet. Men sällan löser man något då.

Sen det här med droger och våldtäkterna givetvis är det beklagligt var än det sker men det sker faktiskt utanför festivaler också de flesta våldtäkter sker i hemmiljö faktiskt mellan människor som känner varandra. Det ska givetvis bekämpas och beivras!

Men man kan inte skylla på festivalen! Festivalens syfte är inte att sådant ska ske det borde nog alla kunna instämma i:

 Alla kanske aldrig bli helt nöjda men ärligt talat säg något alla är nöjda med? Majoriteten tro jag tycker att festivalen är bra för Emmaboda! Men dialog är att föredra framför att kasta skit på varandras upplevelser!

Inga kommentarer: