tisdag, januari 25, 2011

Folkvalda av svenska folket?

Första blogginlägget 2011 blir detta, så det är väl hög tid att skriva nu!

Ja det är ju märkligt att moderaterna Billström och Bildt inte verkar kunna eller vilja bekräfta eller dementera vad man säger så fort det handlar om amerikaner? Vad sades på amerikanska ambassaden i Bagdad egentligen? Bildt vill inte recensera amerikanska diplomater säger han! Kallar man att inte uttala sig när dokument visar på att man sagt saker o ting uppenbarligen kan man då inte stå för det man sagt, för har man inte sagt det borde man kunna säga det klart och tydligt att det är lögn! Jag förstår inte varför folkvalda i Sverige inte kan ge svenska folket svar på grund av att man inte vill recensera amerikanska diplomater.

Det är väl svenska folket som är deras uppdragsgivare för det är väl inte USA? Ja man kan ju faktiskt börja undra!

Övrigt i alliansen är det tydligt att de mindre partierna inte är för ett sjätte jobbskatteavdrag, men vi vet ju vilka som bestämmer i alliansen! Men uppenbarligen är det sprickor i alliansen, men är det inte märkligt att när de rödgröna har delade meningar slås det upp i media som allvarliga kriser och det trots att dem faktiskt inte är i regeringsställning? Nej kanske inte så underligt om man ser vilken media vi har den är så dominerande borgerlig så det är väl den förklaring man kan ge!


I Emmaboda rullar det på Vänsterpartiet är i opposition denna mandatperioden, vet att Nicke nu håller på skriver en interpellation till Kommunalrådet angående Johansfors glasbruk, mer vad den innehåller och svaret från kommunalrådet får jag säkert anledning att återkomma till!

1 kommentar:

Hemimamma sa...

Bra inlägg och "Bill och Bull" bör avgå å det snaraste , men vad säger då Måns?