lördag, augusti 15, 2009

Vem städar på regeringskansliet?


Nu pratar Reinfeldt om ytterligare jobbavdrag! Inget tyder på att fler kommer i arbete för det för det var väl det som var meningen med det? Ja vem vet egentligen vad denna regering nu ska klä detta avdrag i för ord som är till för att dölja det verkliga syftet med moderaternas politik vilket är att gynna dem som redan har på pensionärer, arbetslösa och sjukas bekostnad detta som övriga allianspartierna verkar köpt rakt av.
Även om man nu då gör en del utspel om mer pengar till kommunerna osv. Vad hjälper ett ytterligare skatteavdrag för rika och för dem som redan har arbete dem som inte har ett arbete? Blir det fler jobb för att man försämrar a-kassan? Blir sjuka friska genom att försämra sjukförsäkringen? Tänker på den där populära spikmattan som nu blivit anmäld för att man påstår den hjälper mot olika diagnoser utan att ha belägg för det.
Så kan man också beteckna denna politik för inte har det gjort människor friska men i många fall bara utförsäkrade och i värsta fall ännu sjukare för ekonomisk stress är knappast en hälsobringande faktor precis!

Vem städar på regeringskansliet? Jag tror svenska folket får säga sitt 2010 och ge städuppdraget till de rödgröna, som får städa upp efter alliansen. Det inte utan att det brukar bli så efter en borgerlig regering.

Mikael Nilsson
Ordförande
Vänsterpartiet Emmaboda

Inga kommentarer: