fredag, februari 05, 2016

Den stora tysta massan är faran!

Det är skrämmande utveckling att människor så lätt skyller på invandring för alla möjliga problem som finns i ett samhälle. Att så generellt tro att problem upphör om man inte tar emot människor på flykt. Det är knappast logiskt problem orättvisor, brott har funnits och kommer att finnas i vilket samhälle som helst brott ska bekämpas med utgångspunkten att alla är lika inför lagen.


Det finns brottslingar ibland flyktingar men det finns också brottslingar hos oss som inte är flyktingar. Vi måste stå upp för människovärdet kämpa för ett bra samhälle tillsammans det gör man genom att inkludera alla olika människor där grunden måste vara alla människors lika värde.

Det inte rätt att utmåla flyktingar som i första hand brottslingar våldtäktsmän mm som nu individer nazistorganisationer m.fl. .som enligt sin förkastliga ideologi inte tycker att människor är lika mycket värda utan det är vad man är född vad man har för etnisk bakgrund som bestämmer människovärdet.


Dessa individer organisationer passar på nu att försöka baktala skrämma överdriva för dem har syftet som är deras ideologi att kan dem påverka allmänheten att tro att det flyktingar som är problemet.istället för att se helheten varför samhället är som det är då vinner dem terräng. Fler och fler alltså inte i grunden rasister håller tyst säger inte emot det är den stora massan, Men även dem som hjälper till att skuldbelägga flyktingarna för problemen som finns i alla samhällen. Istället både vi bekämpa problemen med den självklara utgångspunkten att inte kränka någons människovärde.

Den stora massan är faran om den fortsätter vara tyst! För egentligen finns det väl ingen som vill att andra ska tala för oss särskilt inte rasister och nazister som kränker människovärdet dagligen och är så fräcka så dem påstår dem gör detta för vårt lands skull!. Jag känner själv att jag varit för tyst men det slut med det nu!

Inga kommentarer: