måndag, juli 12, 2010

Littorin gillar tjänstemarknaden.

När vi i dåvarande samhalluppropet skrev et flertal brev till arbetsmarknadsministern fick två svar. Vi kritiserade den ensida satsningen på bemanning och service och tjänster vilket vi menar slår ut många människor eftersom det svårt att anpassa ett städarbete för en redan utsliten arbetare i många fall tidigare lokalvårdare. Littorin menade att industrijobben blivit färre och att Samhalls möjligheter ligger på tjänstesidan och man måste följa den utvecklingen. Nu i veckan antyds det rejält att Littorin också använder sig ev en förbjuden tjänstemarknad sexhandeln. Ja en viss "Anna" säger sig sålt sådana tjänster till Littorin. Littorin själv förnekar genom sin advokat. Inte trodde jag att Littorins upplyftande av tjänstemarknadens lov skulle visa sig på detta vis också. Kanske vi nu kan slippa höra toblerone från regeringens företrädare i tid och otid i ett försök att skada statsministerkandidaten Mona Sahlin. Sen har vi Carl bildts oljeintressen också i Sudan.

Johanne Hildebrandt skriver i Aftonbladet:
”De borgerliga, som ständigt kört ned Tobleroneaffären i halsen på Mona Sahlin trots att den inträffade för en evighet sedan, försökte tiga och distanserna sig från Littorin. De skyfflade blixtsnabbt undan honom från offentligheten, flög honom till fastlandet med regeringsplanet och sedan raderades hans person från rullor och dataregister med en effektivitet som inte skådats sedan Stalins dagar.”

När man sen vet att det finns starka krafter i de borgerliga ungdomsförbunden som menar att sexköp borde vara tillåtna bli man mörkrädd. Om såna krafter får fotfäste bävar man vilka tjänster som till exempel samhall ska i framtiden erbjuda sina anställda att utföra? Man försöker skapa bilden av den lyckliga Horan. Men inte är det en leeende ex minister vi nu ser!

Inga kommentarer: