fredag, maj 01, 2009

Demokratipriset utdelat i solsken på torget.


I strålande solsken genomförde vi i dag prisutdelningen av vårt andra demokratipris. Platsen var Centrumtorget mitt i Emmaboda och pristagarna var som ni alla vet Bjurbäcksskolan 0-12 år för deras integrationsarbete.

Dem som mottog priset var rektorn och områdeschefen Johanna Arvidsson- Sjögren och rektorn för förskolan AnnChrisin Rossell. Det var med glädje och stolthet som Johanna och AnnChristin mottog diplomet, den nedskrivna motiveringen och blommorna.
I tacktalet efter prisutdelningen betonade Johanna den stolthet de känner för priset. Hon betonade att alla berörda från ansvariga rektorer till lärare, elever och barn, till deras föräldrar och alla andra är mycket delaktiga i detta pris. De sa också att det var extra roligt att deras arbete uppmärksammas och uppskattas även utanför skolans värld.


Johanna Arvidsson- Sjögren och AnnChristin Rossel med diplomet i mitten


Arrangemanget flöt på bra, både innan och under prisutdelningen. Diplomet som delades ut var vackert gjort av Hanne Berthelsen, Orrefors. Ramen till diplomet gjordes av Emmaboda konst HB, Blommorna köptes från Emmaboda blomsteraffär, Högtalare och mikrofon lånades av Emmaboda Folkets Hus och vår medlem Jan Gustavsson som arbetar där hjälpte till med att rigga upp,Även om pressen inte var närvarande tyvärr i dag så vill jag ändå tacka de för deras fina artiklar inför priset under årets gång.Vi vill tacka alla dessa för ett gott arbete och stöd som vi är jättenöjda med. Sammanfattningsvis vill vi återigen Gratulera Bjurbäcksskolan 0-12 till demokratipriset 2009 och önska alla lycka till med deras fantastiska arbete.Sen vill vi uppmana alla att börja fundera på vem som ska få Vänsterpartiets, Emmabodas tredje demokratipris som ska delas ut kl 12.00 Lördagen den 1 maj 2010.


Bookmark and Share


Inga kommentarer: